Fastelavn er mit navn

Dette indlæg indeholder reklame for Flying Tiger | Vi havde for noget tid siden aftalt med Noams legegruppe, at vi skulle holde deres egen mini fastelavnsfest med det hele. I ved, varm kakao med mini skumfiduser, fastelavnsboller, udklædning og en tønde fyldt med godter, der skulle slås ned. 

Sådan blev det overhovedet ikke…..

Vi endte med at være 3 ud af 8 børn. 

Det betyder absolut ikke, at det blev mindre hyggeligt af den grund – for børnene hyggede sig og det samme gjorde deres forældre 😌

Det kan godt være, at de hverken var klædt ud eller slog katten af tønden – men der var både jordbærsmoothies, godteposer, sæbebobler, godt vejr og leg ude!

Da Noam og jeg var i Flying Tiger for at købe ansigtsmaling, købte vi samtidig et par kostumer og en masse guf til fastelavnstønden. Prisen hos Flying Tiger kan ingen måle sig med – og det betyder bare rigtig meget for os, særligt nu, hvor vi kun lever af Jarniks indtægt.

Vi skal 100% ud og have et par ansigtsmaling endnu, for det er et kæmpe hit og behøver ikke kun bruges til fastelavn! Og helt sikkert også et kostume eller to endnu. Er der noget Noam synes er sjovt, så er det at klæde sig ud og blive malet! Og også selv at male os andre i ansigtet, for den sags skyld 😉

Så et godt tip til alle forældre – skynd jer i Flying Tiger inden fastelavnsræset starter i næste weekend. Der er fyldt med gode ting, til absurd gode priser!

Følg Flying Tiger på Facebook her og Instagram her!

Skriv et svar