Diy til mors dag

Dette indlæg indeholder reklame for Flying Tiger Copenhagen

Hvert år, når kalenderen viser maj måned, lægger vi hovederne i blød og forsøger at finde på den helt rette gave til kvinden over dem alle – mor. Og det kan altså være noget af en udfordring at finde den perfekte gave, der både er personlig og kærlig og samtidig falder i hendes smag, især når vi alle ved, at hun jo egentlig ikke mangler noget.

Vi tog selvfølgelig i Flying Tiger Copenhagen – og lige dér på 2. sal, var der en hel væg, der indbød til at være kreativ! Perler i alle størrelser og farver. Diy kit til øreringe, armbånd, halskæder, nøgleringe og brocher. Glimmerlim, perleplader og klistermærker. Selvhærdende ler og pynt. 

Her er vores bud på den perfekte mors dags gave – eller en bare-fordi-gave (som i øvrigt, er de bedste af slagsen!)

Vi fandt en pose med store perler. De fås i 5 forskellige farvenuancer – vi tog den med blå/lilla perler. Pga. den “nål” der fulgte med og perlernes størrelse, var det virkelig nemt for Noam, at fange dem og trække dem nedover snoren.

Vi har efterhånden prøvet lidt af hvert med selvhærdende ler. Vi har prøvet at lave det selv – købt færdigt i Søstrene Grene og nu senest i Flying Tiger Copenhagen. Det var klart nemmest at arbejde med fra sidstnævnte! Det har for første gang heller ikke slået revner et eneste sted, efter det er tørret!

Noam rullede leret fladt ud og så lagde jeg det nedover en skål med husholdningsfilm på, så det fik formen. Jeg skrev navn og årstal med en tandstik, imens leret stadigvæk var vådt 😉

Et par dage efter gik Noam amok med vandfarve – og jeg er altså selv helt pjattet med resultatet!

For 50 kr. er der blevet lavet smykkeskåle og halskæder til begge bedsteforældre! 

Alt du skal bruge fra Flying Tiger Copenhagen er:

  • Perler 20 kr. (Der følger snor og lås med til 2 halskæder i én pose.)
  • Selvhærdende ler 20 kr. (Fås i hvid og sort.)
  • Vandmaling 10 kr.
  • Evt. sjove klistermærker til pakken 10 kr. (Mine yndlings er 100% “I almost died making this for you” og “This took me hours to make.”) 😅

Lige dét her – er super nemt for børnene at kaste sig over. Det tager ikke en hel krig, da det skal gøres over nogen dage. Det er et super hyggeligt projekt!

God krea-lyst med ungerne 🥰 // Malene

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar