Status på vægttab – TRE månedersdag, skam og stolthed

Den her måned har været psykisk hård for mig. Jeg har følt mig tykkere end nogensinde og vægten er gået meget op og ned….. det at fokusere på processen frem for målet, er en del lettere sagt end gjort. Indrømmet. Men jeg skal øve mig i at acceptere, at et vægttab ikke er lineært. 

Mit hovede skal “bare lige” være med på den……

Det er den mærkeligste følelse, det at gå rundt og tabe sine bukser – men samtidig føle sig tykkere end da jeg vejede mest. Jeg er så pisse stolt og alligevel, så skammer jeg mig bare så meget. Sidstnævnte skal jeg simpelthen stoppe med! For den der ser sig tilbage – er også den der taber fart. 

Jeg har sat mig for, at nå i mål i år (medmindre vi bliver gravide) – det betyder altså, at jeg allerede har brugt 1/4 del af tiden. 

Jeg tror på, at jeg når mit mål denne gang. Jeg har nemlig siden den 1. januar tabt mig 13,7 kg. Min fedtprocent er faldet og min muskelmasse er steget.

Billedet til venstre er fra 2014 – men vi skal ikke meget længere tilbage end til min barsel, da jeg var oppe og veje omtrent det samme. Billedet til højre er sprit nyt. Mit første spejl-selfie skulle I absolut ikke snydes for 😉

Jeg drømmer om et vægttab på 75 kg. Altså, hvis man går ud fra tallet på vægten. Overordnet set ønsker jeg et vægttab, som gør mig glad for at være mig. Ud af de 75 kg. har jeg smidt de første 44,7 kg. så de sidste 30,3 kg. er jeg sikker på, at jeg nok skal komme til livs!

I løbet af ugen, giver jeg en opdatering på min mand. Han har også været igang siden 1. januar i år og har nået sit første mål.

Det bliver samtidig i denne måned, at jeg deler ud af hvad vi spiser osv.

Tak fordi I læser med 🥰 // Malene


Skriv et svar