Status på vægttab – 1/2 år!

Et halvt år er gået. Det er fuldstændigt vanvittigt….. Jeg er glad, stolt og lettet helt ind i hjertet.

Det er tid til en opdatering!

Den her gang på både min mand og jeg 😉

På hele tre forskellige tidspunkter i mit voksne liv – har mine 170 cm. båret rundt på 140 kg. Allerede i 6. klasse vejede jeg altså over 100 kg.

Det var også deromkring – at jeg blev sat på min første nupokur.

“Hvordan startede du?” er nok det spørgsmål der går mest igen i mine spørgerunder på Instagram. Og helt ærligt ikke? Så tog jeg beslutningen i november måned. Ja, du læste rigtigt. Jeg besluttede mig allerede i november måned, at jeg 1. januar skulle lægge min livsstil om. Jeg lavede ikke én eneste ændring inden…. Jeg var max klar på hvad der skulle ske og vidste også godt hvad der skulle til, men jeg kender samtidig også mig selv godt nok til at vide, at hvis jeg var startet lige inden december, ville jeg opleve mere nederlag end succes – og så kan jeg simpelthen ikke trække mig selv op til at fortsætte. I stedet brugte jeg de 2 måneder på at forberede mig mentalt på det hele.

Så selvom jeg i princippet kunne være 2 måneder længere henne i processen, fortryder jeg ingenting.

Idag vejer jeg 87 kg. 87 kg!

1. januar stod der 109 kg. på badevægten. Det er den samme vægt jeg har brugt hele vejen igennem. Den står samme sted og jeg vejer mig på samme tidspunkt på dagen. Jeg har ingen fast vejedag. Nogen uger vejer jeg mig hver dag – andre uger kun én gang. Jarnik, derimod, vejer sig kun hver fredag. Man skal gøre hvad der fungerer bedst for en selv ☺️

Jeg har stadigvæk en meget høj fedtprocent. Jeg har siden børnehaven været svært overvægtig – det er altså rigtig mange år. Jeg har aldrig rigtig gået til sport eller dyrket motion, så min muskelmasse er nærmest ikke-eksisterende.

Jeg har 2 (helt store) mål for i år og det er at nå 65 kg. og få medlemskab til træningscenteret i byen.

DERUDOVER; går jeg og har gang i lidt projekter. Det ene er stadigvæk hemmelig, som jeg håber på at kunne dele med jer meget snart. Det andet er, at jeg rigtig gerne vil lave kostplaner, som tager udgangspunkt i mine egne erfaringer – men som jeg vil personliggøre, ved at være i tæt dialog med jer, som netop ønsker sådan en plan.

Der ligger et stort arbejde i, da jeg selv er igang med at teste dem, for at justerer mængderne osv. men alle jer der følger med på min Instagram, ser så snart de er klar ☺️

Da da da daaaaaa ……. se så her!

Idag – præcis et halvt år inde i vores nye livsstil, har jeg endelig fået lov til at vise Jarnik frem. Han er hele 26 kg. lettere…. og hold nu op, hvor er jeg bare pisse stolt af ham!

Vi har begge slappet af i juni måned, så vi er max klar på alt det vi kan få til at ske i juli!

Til alle jer nye; her startede vores rejse. Jeg har hver måned siden 1. januar, givet ny opdatering med nye process billeder. De ligger alle herinde ☺️

Tak fordi I altid er med mig ❤️ // Malene

Skriv et svar