Status på vægttab (før/efter billeder)

Som nogle af jer ved, vandt jeg juleaften en facebook konkurrence. Præmien bestod af et 20 ugers forløb hos en personlig kostvejleder, til mig og en ven. Den ven jeg har valgt at ha’ med, er den absolut bedste af slagsen – nemlig min mand.

Vi kastede os ud i det på egen hånd den 1. januar 2019. Nu skulle det altså bare være! Pga. ferie, skulle vi nemlig kun til første konsultation hos René den 20. januar – hvis vinger, vi heldigvis er under nu og 20 uger frem. Han har lavet udregninger på os, han guider os og er der, når vi har brug for det.

Jeg ville lyve hvis jeg sagde, at tallet på vægten ikke betød noget, for det gør det! Men at jeg er mæt hele tiden, at tøjet bliver løsere og det faktum at jeg har mere energi, det betyder mindst ligeså meget!

Sandhedens time…..

Jeg har tabt mig 8,6 kg. 

Jeg er meget stolt og samtidig enormt flov. Flov over at være så stor, at jeg kan formå at tabe så mange kilo på én måned. Det betyder der er rigeligt at tage af.

Jeg har lang vej endnu før jeg er i mål, men jeg er stolt over at jeg er igang og hvor langt jeg allerede er kommet – udelukkende pga. kosten!

Med appelsinplantage, mormortrusser og strækmærker, viser jeg jer den “nøgne” sandhed. Jeg er klar over, at næste måneds billede, ikke vil være så ekstremt som denne gang. Jeg var meget oppustet pga. helt forkert kost – dét er jeg heldigvis sluppet af med.

Jeg er på ingen måde stolt over hvordan min krop ser ud, men jeg er stolt over, at den trods mine mange ekstra kilo, aldrig har svigtet mig. Derfor er det også min tur til at gengælde det, ved at være god ved mig og min krop.

Er der stemning for indlæg imellem de månedlige status på vægttab – med hvad jeg spiser, gode råd til at komme igang, opskrifter osv.? Så smid gerne en kommentar hernede.

// Malene

10 comments / Add your comment below

Skriv et svar