Status på vægttab – når jeg vælger ting fra, vælger jeg mig selv til

Det blev ikke i april, at jeg nåede de magiske – 50 kg. men det sker i den her måned. Og ved I hvorfor?

Fordi jeg tror på mig selv. 

Jeg tror på, at jeg kan opnå de ting jeg sætter mig for.

Det beviser jeg nemlig overfor mig selv, flere gange i løbet af en dag – og det er lige netop dét der gør processen succesfuld. Succes for mig, er ikke kun når jeg er i mål. Succes for mig, er når jeg begynder at se ændringer; ikke kun i spejlet eller på vægten, men også når de “nye” vaner, pludselig slet ikke er så nye mere. Forstået på den måde, at der ikke bliver tænkt over dem. Jeg gør det bare. Det kan f.eks. komme til udtryk ved, at jeg takker nej til et stykke kage, uden at føle at jeg går glip af noget ☺️

Da jeg startede, satte jeg mig selv for, at jeg skulle være i processen og ikke kun fokusere på målet. Det er dog nemmere sagt end gjort og jeg har da haft mine ture, for en livsstilsændring med vægttab som fokuspunkt – er ikke bare hokus pokus. Det er saftsuseme hårdt arbejde på det mentale plan.

April har stået på påskefrokoster, efterfulgt af en lille uge i Odense og minimalt motion. Jeg har dog alligevel tabt 2,6 kg.

Jeg er egentlig ikke skuffet over udfaldet – jeg har haft brug for at “trække stikket” og ikke tænke på noget som helst, udover det der faldt mig naturligt, i forhold til vores nye livsstil.

Jeg er klar til at give den fuld smadder hele maj måned og har givet mig selv den udfordring, at dyrke intensiv motion 30 minutter dagligt. Jeg har mod på mere og er top motiveret!

Jeg har før skrevet om hvad der motiverer mig. Det er stadigvæk dét der er den største motivationsfaktor for mig – men jeg oplever, at der undervejs i sådan en process her, opstår flere ting, der motiverer mig. Blandt andet tøj. Jeg behøver ikke “nøjes” længere. Igår var jeg faktisk i H&M og prøve et par bukser. Jeg kunne ikke lukke dem, men jeg så det ikke som et nederlag eller noget forventeligt, som jeg ville have gjort for bare 6 måneder siden. Nej, det motiverer mig – for næste gang jeg går ind og prøver samme bukser, så kan jeg lukke dem!

I løbet af denne måned vil jeg skrive om min barndom, spiseforstyrrelse, vores kost og hvad Noam har at gøre med de nævnte emner. Der vil samtidig komme et helt indlæg med opdatering på Jarnik og hans tanker omkring det hele. Jeg har forsømt jer en del og jeg har hammer dårlig samvittighed over det – så ja, der kommer fuld smadder på maj måned, både på den ene og anden måde!

Jeg håber I vil læse med 🧡 / Malene

Læs mine tidligere opdateringer her; januar, februar, marts 🌱

2 comments / Add your comment below

Skriv et svar